We nemen afscheid van Nathan Waller: een persoonlijk bericht 

Categorie: Regionaal

Beste lezers, 

Met gemengde gevoelens wil ik jullie laten weten dat ik afscheid neem van het Traumacentrum Zuidwest-Nederland als coördinator OTO. De afgelopen tien jaar heb ik met veel toewijding en plezier gewerkt aan het ondersteunen van ziekenhuizen, ambulancediensten en huisartsenposten bij hun voorbereiding op grootschalige incidenten. Dit heb ik onder andere gedaan door middel van het implementeren van ETS, ISEE en het organiseren van operationele oefeningen (samen met o.a. 2-Rescue). 

Eén van de hoogtepunten van mijn tijd bij het Traumacentrum ZWN was het jaar 2017, waarin ik het voorrecht had om meer dan honderd oefenmomenten te begeleiden. Dit was een periode van intense inzet en samenwerking met talloze professionals in de gezondheidszorg en hulpverlening.  

Ik heb het voorrecht gehad om met geweldige collega’s en partners samen te werken. Ik wil dan ook graag van deze gelegenheid gebruikmaken om iedereen te bedanken voor het vertrouwen dat jullie in mij hebben gesteld en voor de waardevolle samenwerking die ik heb mogen ervaren. Zonder jullie inzet en toewijding zou mijn tijd bij het Traumacentrum ZWN niet zo vruchtbaar en bijzonder zijn geweest. 

Met ingang van 1 februari 2024 zet ik mijn carrière voort bij de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid, waar ik de rol van adviseur binnen de GHOR ga vervullen met aandachtsgebied ‘vakbekwaamheid’. Ik kijk ernaar uit om nieuwe uitdagingen aan te gaan en mijn kennis en ervaring verder te ontwikkelen. 

Ik ben zeer dankbaar voor de kansen en de steun die ik heb gekregen tijdens mijn tijd bij het Traumacentrum ZWN, en ik kijk met plezier terug op deze tien mooie jaren. Mochten jullie in de toekomst contact met mij willen opnemen, dan kan dat via mijn nieuwe werkgever, de GHOR.  

Nogmaals, dank voor alles, en ik hoop in de toekomst weer met velen van jullie te kunnen samenwerken vanuit mijn nieuwe rol. 

Met vriendelijke groet, 

Nathan Waller 

gepubliceerd op: 20 november 2023