Waarnemend programmamanager ‘Wensen en Grenzen’

Categorie: Regionaal

Cora Speelman is tijdelijk afwezig als programmamanager van het programma ‘Wensen en Grenzen’. We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een geschikte vervanger hebben gevonden. We stellen graag aan u voor: Remco Lommers, onze nieuwe waarnemend programmamanager. Remco begint aan het eind van deze maand voor een initiële periode van een half jaar, met de mogelijkheid tot verlenging van drie maanden. Hierdoor streven we naar een naadloze voortzetting van onze dienstverlening en ondersteuning. Remco wordt ondersteund door Ankie Kuiper, een zeer toegewijde projectleider/adviseur, en ook door een gedreven werkstudent van ons bureau.

Even kort voorstellen

Remco is senioradviseur bij Bureau Obelon en heeft ruime ervaring in de zorgsector als projectleider en interimmanager. Momenteel is hij actief in de geboorte- en ouderenzorg. Voor Remco zijn effectieve samenwerking in netwerken en het leren van elkaar cruciale elementen. Als waarnemend programmamanager van ‘Wensen & Grenzen’ wil hij graag zijn bijdrage leveren aan een toekomstbestendige geboortezorg in Zuidwest-Nederland. In de komende weken maakt Remco kennis met de themagroepen en expertisegroep. Hij kijkt uit naar een succesvolle samenwerking!

Ook wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Remco en zijn ervan overtuigd dat hij een waardevolle aanvulling zal zijn op ons team.

gepubliceerd op: 24 oktober 2023