Vacature secretaresse – ‘Geen dag hetzelfde’

Nieuwe uitdaging nodig?

Word dan onze fantastische secretaresse bij het Traumacentrum Zuidwest-Nederland!

Het secretariaat van Traumacentrum Zuidwest-Nederland zorgt ervoor dat de organisatorische kant van regionale projecten, overleggen en het Mobiel Medisch Team (MMT) goed loopt.

Als secretaresse help je met taken voor verschillende projecten en voorbereidingen voor overleggen binnen het Regionaal Overleg Acute Zorgketen (ROAZ). Ook bied je ondersteuning aan het Infectiepreventie en Antibioticaresistentie Zorgnetwerk Zuidwest-Nederland (IP&ABR Zorgnetwerk ZWN). Hierdoor ben je dagelijks betrokken bij een breed scala aan werkzaamheden. En heb je te maken met een uitgebreid netwerk in de regio.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Notuleren. Variërend van bestuurlijke overleggen tot periodieke vergaderingen van de artsen-microbioloog in de regio.
  • Ondersteunen van enkele programmamanagers met zaken als agendabeheer, organisatie van bijeenkomsten en evenementen
  • Beheren van de website en sociale media.

In de komende jaren groeit het Traumacentrum ZWN flink. We zullen meer projecten in gang zetten. Hiervoor hebben we meer collega’s nodig, zowel projectleiders als ondersteunend personeel. Nieuwe verantwoordelijkheden worden in overleg verdeeld, dus er is ruimte voor flexibiliteit.

Meer weten?

Klik op deze link voor meer informatie over deze vacature of neem contact op voor inhoudelijke vragen over deze vacature met Jolanda Mulder of Marion van Kooten.

gepubliceerd op: 2 november 2023