Ingeborg Kan waarnemend programmamanager thema ‘Waardevolle data en slimme technologie’

Categorie: Regionaal

Cora Speelman is gestopt als programmamanager van het thema ‘Waardevolle data en slimme technologie’. We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een geschikte waarnemend programmamanager hebben gevonden. We stellen graag aan u voor: Ingeborg Kan. Ingeborg is afgelopen november gestart voor een initiële periode van een half jaar, met de mogelijkheid tot verlenging van drie maanden. Hierdoor streven we naar een naadloze voortzetting van onze dienstverlening en ondersteuning. Ingeborg wordt ondersteund door Ankie Kuiper, toegewijd projectleider/adviseur van ons bureau. Samen werken ze aan de vier gekozen projecten voor waardevolle data en slimme technologie. Voor de structurele invulling van de rol van programmamanager Waardevolle data en slimme technologie wordt een vacature uitgezet.

Even kort voorstellen

Ingeborg is geassocieerd senior adviseur bij M&I/Partners en werkzaam als zzp’er. Ze heeft ruime ervaring in de zorg op het snijvlak van proces- en informatietechnologie in de rol van projectleider en programmamanager. Ingeborg heeft onder meer jarenlang innovaties in ziekenhuizen geïmplementeerd. Binnen de acute zorg is ze werkzaam geweest voor het landelijke programma Met Spoed Beschikbaar. In dit programma was ze verantwoordelijk voor het aantrekken en ondersteunen van landelijke koplopers. Daarnaast was ze verantwoordelijk voor het positioneren van het zorgproces als leidend principe in de ontwikkeling van de digitale gegevensuitwisselingen in de spoedzorgketen. Hiervoor werkte ze samen met de landelijke koepels van zorgaanbieders in de spoedzorgketen, Patiëntenfederatie Nederland, leveranciers van zorginformatiesystemen, zorgverzekeraars en het ministerie van VWS. Ingeborg wil graag een bijdrage leveren aan de digitale transformatie in de spoedzorg in Zuidwest Nederland en ziet uit naar een prettige samenwerking.

Wij zijn blij dat Ingeborg ons komt versterken en zijn ervan overtuigd dat zij een waardevolle aanvulling is op ons team.

gepubliceerd op: 30 januari 2024