Nienke Huijbregts

Manager Traumacentrum Zuidwest-Nederland & Mobiel Medisch Team (MMT)

“De acute zorg staat komende jaren voor enorme uitdagingen. Met een fantastisch, gevarieerd en deskundig team draag ik bij om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Ik zoek nieuwe wegen en verbind mensen met elkaar om zo de patiëntenzorg nog verder te verbeteren en vernieuwen.’’

Nienke is als manager verantwoordelijk voor de aansturing van het bureau en werkt mee aan diverse (verbeter)projecten. Ook is zij aanspreekpunt voor het ROAZ en de stuurgroep zorgcoördinatie. Nienke is een professional met hart voor de zorg. Ze kan goed luisteren en verbindt ketenpartners met elkaar om zo de acute zorg  te verbeteren. Ze is opgeleid als bedrijfskundige en heeft de masteropleiding Innovatiemanagement en postdoctorale opleiding Public Control behaald. Nienke houdt van verandering, vernieuwing en samenwerken aan uitdagende vraagstukken.

Nienke is verloofd en trotse moeder van twee dochters. In haar vrije tijd geniet ze graag samen met vrienden en familie van lekker eten en drinken. Daarnaast zoekt ze in haar vrije tijd graag de mooie Nederlandse wateren op voor een ontspannen vaartocht.