We nemen afscheid van Marion van Kooten

Categorie: Regionaal

Na een waardevolle periode van elf jaar binnen het Traumacentrum ZWN en twaalf jaar binnen het Erasmus MC, neemt Marion afscheid van ons. Marion gaat een nieuwe uitdaging aan als management assistent binnen de gemeente Rotterdam. Als secretaresse notuleerde Marion op professionele wijze ontelbare vergaderingen en droeg ze zorg voor de zorgvuldige voorbereiding van alle vergaderstukken. Daarnaast waren alle HR-taken bij haar in meer dan capabele handen. 

In haar eigen woorden: “In mijn tijd bij het Traumacentrum heb ik ontzettend veel geleerd en meegemaakt. Het was een tijd van groei, uitdagingen en bovenal van inspirerende samenwerkingen. Ik heb veel geleerd, het enorm naar mijn zin gehad en gewerkt met de allerleukste collega’s, die ik erg ga missen. Ik maak graag van deze gelegenheid gebruik om jullie te bedanken voor de fijne samenwerking. Maartje Witvliet neemt tijdelijk mijn taken over totdat er een permanente opvolger is gevonden.”

Mensen zoals Marion zijn zeldzaam, het is dan ook niet verrassend dat ze deze mooie stap in haar carrière maakt. Wij wensen haar heel veel succes in haar nieuwe rol. 

gepubliceerd op: 20 november 2023