Vacature adviseur Opgeschaalde Zorg

Om een goede voorbereiding van de zorgsector op rampen en crises te bevorderen, zoeken wij bij Traumacentrum Zuidwest-Nederland een adviseur Opgeschaalde Zorg. Ben jij onze nieuwe collega?

Functie inhoud

Binnen het Traumacentrum Zuidwest-Nederland (ZWN) werken we momenteel hard aan een meerjarenbeleidskoers om samen met de ketenpartners in de regio ons optimaal voor te bereiden op de zorg tijdens rampen en crises. Om uitvoering aan de koers te geven, zoeken we versterking van ons team! Maak jij ons team compleet?

Als adviseur voer je samen met de senior adviseur de nieuwe beleidskoers voor de opgeschaalde zorg uit. Belangrijk startpunt daarbij is het opstellen van Regionale Zorgrisicoprofielen, samen met het zorgveld en de Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio (GHOR) van Rotterdam-Rijnmond, Zuid-Holland Zuid en Zeeland.

Naast werkzaamheden die voortkomen uit de koers, draag je in tijde van crisis je steentje bij in de crisisorganisatie. Denk bijvoorbeeld aan een coördinatiefunctie ten behoeve van de spreiding van patiënten tussen de verschillende ziekenhuizen zoals nodig was tijdens de coronacrisis. Op deze manier draag je concreet bij aan het borgen van de regionale zorgcontinuïteit tijdens een crisis.

Belangrijke aspecten van je werk zijn:

  • Meewerken aan regionale projecten. Nu loopt er bijvoorbeeld een groot project om de zorgsector beter voor te bereiden op ICT-uitval door onder andere stroomuitval of een cyberaanval.
  • Ondersteunen van regionale zorgpartners bij hun aanvragen voor Opleiden, Trainen en Oefenen (OTO- stimuleringsgelden).
  • Organiseren van themabijeenkomsten.

Profiel

In deze functie weet je vaak niet van tevoren hoe je dag loopt. Maar dat onvoorspelbare past juist goed bij jou. Jij past je planning en acties moeiteloos aan wanneer de situatie hierom vraagt. Je bent ook een teamspeler. Want: succes boek je samen. Daarin neem je je verantwoordelijkheid en kun je prima zelfstandig werken. En natuurlijk heb je affiniteit met de zorgsector. Verder:

  • heb je een academisch werk- en denkniveau (bijvoorbeeld Gezondheidswetenschappen, Bestuurskunde of Bedrijfskunde). Werkervaring is niet nodig.
  • ben je in staat de behoeften van de regio op te halen en daar samen met de regio invulling aan te geven. Het leggen van contacten gaat je makkelijk af.

Meer informatie

Lees hier de hele vacature.

gepubliceerd op: 31 oktober 2022