Uitgelicht

Categorie: Regionaal

De OTO-nieuwsbrief

Via de OTO-nieuwsbrief houden we ons netwerk op de hoogte van de projecten, ervaringen of nieuws vanuit de regio rondom OTO. Wil je ook op de hoogte blijven van de meest recente activiteiten rondom OTO? Stuur dan een mail naar oto@erasmusmc.nl o.v.v. aanmelden OTO-nieuwsbrief. De meest recente nieuwsbrief vind je hier.


Minisymposia digitale weerbaarheid in Zeeland op 29 juni a.s. 

We maken steeds meer gebruik van digitale middelen. Dat kan risico’s met zich meebrengen in het kader van zorgcontinuïteit. Denk aan stroomuitval, een cyberaanval of een datalek. Het is dan ook van cruciaal belang aandacht te besteden aan digitale weerbaarheid binnen zorginstellingen en in de keten. Om in de regio Zeeland bewustwording van digitale risico’s in de zorg te vergroten, organiseert GHOR Zeeland op 29 juni een minisymposia voor zowel de ‘cure’ als ‘care’ zorginstellingen. Aanmelden kan via secretariaatghor@vrzeeland.nl


Terugblik informatiemarkt basishygiene

Afgelopen donderdag 25 mei vond de informatiemarkt basishygiëne plaats. De bijeenkomst vond plaats in de Ark op de Merwebolder ASVZ te Sliedrecht.

Het doel van deze bijeenkomst was om zorgprofessionals in de gehandicaptenzorg of ouderenzorg op een leuke en ludieke manier iets te leren over handhygiëne, persoonlijke hygiëne en het gebruik van beschermingsmiddelen. Er waren vijf verschillende marktkramen met verschillende thema’s.

Lees hier meer informatie.


gepubliceerd op: 12 juni 2023