Refereeravond Acute Psychiatrie: een avond vol kennisuitwisseling! Ben jij er ook bij op 22 juni?

Categorie: Regionaal

We willen graag jullie aandacht vestigen op een belangrijk evenement: de Refereeravond Acute Psychiatrie op donderdag 22 juni 2023 in het Erasmus MC. Deze avond staat volledig in het teken van kennisuitwisseling over het werken met acute psychiatrische patiënten. We nodigen alle zorgprofessionals uit die werkzaam zijn bij ambulancediensten, meldkamers, spoedeisende hulpen, crisisdiensten of afdelingen psychiatrie. Ook zorgprofessionals vanuit de Huisartsenpost (HAP) zijn van harte welkom.

Tijdens deze avond willen we samen met jullie een ontdekkingstocht maken langs verschillende ketenpartners om misstanden te ontwarren. We geloven dat het essentieel is om de samenwerking tussen alle betrokken partijen in de keten te versterken. Door kennis en ervaringen te delen, kunnen we gezamenlijk de zorg voor acute psychiatrische patiënten verbeteren en de juiste hulp op het juiste moment bieden.

Meld je nu aan en noteer gelijk 22 juni in je agenda. We hopen op een grote opkomst van betrokken zorgprofessionals. Samen maken we het verschil in de zorg voor deze patiëntengroep.

Inschrijven via Eventbrite kan hier.

Graag tot ziens op de Refereeravond Acute Psychiatrie!

gepubliceerd op: 6 juni 2023