Nieuwe webapp ‘acutezorgapp.traumacentrumzwn.nl

Categorie: Regionaal

De huidige Acute Zorg ZWN app is vervangen door een nieuwe webapp voor de acute zorg: https://acutezorgapp.traumacentrumzwn.nl. De app kunt u ook benaderen via het kopje ‘links’ op onze website. De acutezorgapp.traumacentrumzwn.nl is een webapp bestemd voor professionals werkzaam binnen de acutezorgketen regio Zuidwest-Nederland. De webapp is overzichtelijk en gebruikersvriendelijker. In deze webapp staan samenwerkingsafspraken, regionale protocollen en het traumachirurgenrooster.

De basis staat in de nieuwe webapp. Deze kan verder worden aangevuld met informatie vanuit de regio die voor professionals werkzaam in de acute zorgketen van belang zijn. We horen het graag wat in de webapp kan worden toegevoegd via roaz@erasmusmc.nl

Toegang

Toegang tot de acutezorgapp.traumacentrumzwn.nl en de documenten is uitsluitend voor professionals die behoren tot de doelgroep. Gebruik is alleen mogelijk met een persoonlijke inlog. De gebruikers van de oude app ontvangen automatisch bericht voor toegang tot de nieuwe webapp.

Behoort u tot de doelgroep en wilt u graag een inlog voor toegang dan kunt deze toegang aanvragen. Ga via vragen & hulp bij inloggen naar hoe kan ik een account aanvragen en volg de instructie zoals omschreven. Overige informatie is te vinden onder het kopje “ Meer informatie over deze app”. 

Onder het kopje Vragen & hulp bij inloggen vind u meer informatie over wachtwoord vergeten, informatie over de app en hoe een account aan te vragen.

gepubliceerd op: 22 december 2022