Even voorstellen: Lydia Köster

Categorie: Regionaal

Sinds februari 2024 is Lydia werkzaam bij het Traumacentrum ZWN als projectleider / adviseur traumazorg. In deze functie komen haar twee passies, de traumapatiënt en het beter organiseren van zorg, samen. Door haar jarenlange ervaring als klinisch fysiotherapeut en een afgeronde opleiding bestuurskunde (richting ‘ besturen van zorgvernieuwing’) is zij goed in staat beleid en de praktijk te verbinden. Binnen haar takenpakket vallen onder andere het uitvoeren van visitaties bij traumacentra, het verzorgen van diverse scholingen en de implementatie van de Trauma Triage App. 

Naast haar werk voor het Traumacentrum ZWN is Lydia bezig met het optimaal inrichten van het revalidatieproces voor traumapatiënten in Nederland bij Netwerk Traumarevalidatie Nederland. 

In haar vrije tijd is Lydia een echte avonturier. Of het nu gaat om wielrennen, wintersporten of het verkennen van nieuwe plekken met haar omgebouwde klusbus als camper, Lydia is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Bovendien geniet ze van reizen en het bereiden van heerlijke gerechten in de keuken. 

gepubliceerd op: 11 maart 2024