BOB(OC)-structuur beoefenen? Dat kan met de Juwelenroof en Vlucht 203!

Categorie: Regionaal

We bieden twee serious games aan om de BOB(OC)-structuur te beoefenen: de Juwelenroof en Vlucht 203. De spelers leren met het spel hoe ze kort en bondig informatie kunnen uitwisselen, vanuit een helder gezamenlijk doel beter kunnen samenwerken, snel en efficiënt kunnen overleggen en hoe ze vanuit de BOB(OC) tot de juiste beslissingen kunnen komen.

Bij de Juwelenroof hebben de spelers de uitdaging een geplande juwelenroof tot een goed einde te brengen. Bij Vlucht 203 krijgen de spelers de opdracht een vliegtuig waarvan de bemanning onwel is geworden via een veilige route op de grond te krijgen.

Klik hier voor een impressie van beide spelen of klik op de afbeelding hieronder.

Korte video: impressie Juwelenroof & Vlucht 203

Voor wie?

Voor teams en professionals (5 tot 10 spelers) die effectiever willen overleggen; willen leren hoe je (in crisissituaties) snel komt tot beeldvorming, oordeelsvorming en besluitvorming; willen leren hoe je  efficiënt en effectief informatie met elkaar uitwisselt; willen leren hoe je als leider rust en structuur aanbrengt in een overleg.

Spelduur

We nemen 1 tot 1 ½ uur de tijd, inclusief een goede nabespreking waarin je de opgedane kennis en inzichten kunt vertalen naar de dagelijkse praktijk.

Wil jij ook met jouw crisisteam jullie BOB(OC)-structuur beoefenen? Stuur dan een e-mail naar OTO@erasmusmc.nl.

gepubliceerd op: 26 maart 2024