Dennis den Hartog

Hoofd Traumacentrum Zuidwest-Nederland

“De kwaliteit en beschikbaarheid van de acute zorg is afhankelijk van de samenwerking in ons netwerk. De keten moet uitstekend functioneren om de continuïteit van zorg te garanderen. Daarom werken we vanuit het Traumacentrum Zuidwest-Nederland iedere dag met passie aan de ondersteuning en verbinding van ons netwerk om de kwaliteit van de acute zorg in onze regio te borgen!”

Dennis is sinds 2006 traumachirurg in het Erasmus MC en vanaf 2010 ook hoofd van het Traumacentrum Zuidwest Nederland. De afgelopen 10 jaar heeft hij met veel energie en enthousiasme meegeholpen aan het verder uitbouwen en verstevigen van het acute zorg netwerk van onze regio. Hij is trots op zijn medewerkers die iedere dag met zoveel enthousiasme en enorm veel  inzet werken aan de ontwikkeling van ons netwerk.

Dennis is getrouwd met Wieke en heeft samen met haar drie prachtige dochters. In zijn vrije tijd is hij te zien op het hockeyveld als speler en als coach. In de winter gaat hij graag skiën en zomers is hij regelmatig op het circuit te vinden. Hij geniet van uiteten gaan met zijn gezin of vrienden.