Suzanne Klomp

Communicatieadviseur & evenementenorganisator

“One life. Live it”

Suzanne is eind 2017 bij het Traumacentrum Zuidwest-Nederland gestart. In haar rol als communicatieadviseur en evenementenorganisator draagt ze bij aan zowel interne als externe communicatie, evenals aan evenementen.

Ze is de drijvende kracht achter de nieuwsbrieven, het jaarverslag en de website. Bovendien zorgt ze voor de interactie op de sociale mediaplatforms van het Traumacentrum Zuidwest-Nederland, waarbij ze waardevolle content met het netwerk deelt. In haar rol als evenementenorganisator zet ze met haar organisatorisch inzicht en oog voor precisie het hele evenement van A tot Z op; van voorbereiding en uitvoering tot evaluatie.

Suzanne is een ondernemend en energiek persoon, waarbij haar veelzijdigheid en enthousiasme duidelijk naar voren komen.

Zelfs onder uitdagende weersomstandigheden trotseert ze weer en wind om per fiets naar kantoor te komen. Suzanne is getrouwd en trotse moeder van een tienerdochter. In haar vrije tijd voelt ze zich helemaal in haar element tijdens paardrijden, doet ze aan fitness en is ze graag bezig in haar (moes)tuin. Daarnaast koestert ze de momenten met haar gezin, familie en vrienden en gaat ze er graag op uit om samen nieuwe avonturen te beleven.