Monique Oosterom

Registratiemedewerker

“In de zorg staan we allemaal met elkaar in verbinding. Dat maakt de functie van registratiemedewerker zo interessant en uitdagend!”

Monique is sinds 2007 werkzaam geweest in diverse regionale ziekenhuizen. In 2010 heeft ze voor het eerst kennisgemaakt met het Erasmus MC, veelal in secretariële functies. In 2012 is ze gestart als secretaresse bij het Integraal Kanker Centrum Nederland (IKNL). Daar is ze omgeschoold tot datamanager voor de Nederlandse Kankerregistratie. Sinds 2019 werkt ze weer in het Erasmus MC en sinds april 2021 voor het Traumacentrum Zuidwest-Nederland.

Ze haalt veel voldoening uit haar werkzaamheden als registratiemedewerker omdat ze het leuk vindt diverse gegevens uit de patiëntendossiers te interpreteren en te verwerken in de Landelijke Trauma Registratie (LTR) om een kwalitatief goede en volledige registratie te verkrijgen van alle traumapatiënten in de regio.

Ze woont samen met haar vriend en dochter. In haar vrije tijd gaat ze graag shoppen met haar dochter of gezellig naar de bioscoop. Ook wandelen en fotograferen doet ze graag. En tijdens F1-weekenden mag ze graag kijken naar Max Verstappen.