Iris Keessen

Adviseur Acute Zorg

‘’The bigger the dream, the more important the team: Teamwork makes the dream work.’’

Iris is al twintig jaar werkzaam binnen de gezondheidszorg. Als voormalig Intensive Care (IC) verpleegkundige en unithoofd van een level 1 IC afdeling kent ze de zorgsector als geen ander. Ze is een bevlogen en energieke professional op het gebied van project-, programma- en adviesmanagement. Haar expertises zijn opdrachten omtrent organisatieverandering, het implementeren van zorgvernieuwing, zorglogistiek- en procesoptimalisatie en grote verbouwingsopgaven. Iris komt het best tot haar recht in een dynamische omgeving. Hierbij is vooral van belang dat er ruimte is om initiatief te tonen en voorstellen tot vernieuwing en verbetering te doen.

Iris houdt van uitdaging en afwisselend werk. Voor haar is verbinden en netwerken essentieel om samen met een team het verschil te kunnen maken. Iedere ontmoeting is immers een kans voor een interventie en vele micro-interventies samen zorgen voor een megaverandering.

Iris is getrouwd en heeft twee zoons. In haar vrije tijd is ze vooral buiten te vinden. Ook leest en kokkerelt ze graag.