Carien Eijkman

Adviseur Acute Zorg

“Ik combineer mijn deskundigheid en ervaring graag met een praktische no-nonsense aanpak. Maak de berg niet hoger dan nodig. Ik draag bij vanuit mijn passie en gedrevenheid voor de zorg. Een netwerk, goede werkrelaties en een motiverende sfeer zijn belangrijk om fijn samen te werken. En vergeet vooral niet om ook eens met elkaar te lachen, elkaar scherp te houden en complimenten te geven als het goed gaat”

Volgens Carien is het interessante aan haar vak dat ze met verschillende mensen werkt, die allemaal vanuit hun eigen expertise bijdragen aan de organisatie van de acute zorg. Ze is positief ingesteld en benut graag kansen met anderen. Ook gelooft ze er in dat je vooral met elkaar tot nieuwe mogelijkheden en oplossingen kunt komen. Carien draagt bij aan het samen behalen van resultaten. Dit doet zij door te luisteren, de juiste vragen te stellen, samenwerking te ondersteunen en haar gestructureerde aanpak die aansluit bij de dagelijkse praktijk en de ROAZ opdracht.

Carien is getrouwd en trotse moeder van drie tienerdochters. In haar vrije tijd kookt ze bijzondere gerechten, loopt ze hard langs de Rotte en is ze bezig met muziek. Ook zoekt graag ze de gezelligheid op bij vrienden en familie.

  • T: 010-7031836 / 06-29659193
  • E: c.eijkman@erasmusmc.nl
  • Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag (vrijdag tot 14.00 uur)